søndag 23. februar 2014

Hopp!


Det er litt sånn at når man ikke har blogget på veldig lenge, så blir terskelen for å gjøre det veldig høy ... Jeg har begynt på en haug med blogginnlegg som ikke har sett dagens lys, og for tida er ikke hjernen så veldig samarbeidsvillig når det gjelder å få tanker omsatt i ord. Men jeg har en del å vise frem etterhvert og nå har jeg ikke lyst til å brenne inne med det lenger, så nå tar jeg bare sats ved den terskelen og - hopper!


Tusen takk for kjempehyggelige kommentarer på forrige innlegg, det at det har kommet kommentarer innimellom i alle disse fem månedene har gjort at bloggen min har holdt seg i live. Og siden det handlet om en liten lyseblå jakke sist, så kan jeg meddele at den ble ganske fort ferdig takket være positive og motiverende kommentarer. Bortsett fra knappene, som tok litt lengre tid av ymse årsaker. Men her er den, med knapper og alt!

Bildene ble tatt på taket av bygningen her jeg bor (som har et strikkefotovennlig lekestativ!) en sjelden godværsdag med vårfornemmelse i den ellers så grå Oslovinteren vi har i år.

Siden jeg bare hadde tre knapper kjøpte jeg disse hos Perlehuset.no i stedet. Supersøte, synes jeg!

Oppskriften er altså Fire fine trøjer fra heftet Babystrik på pinde 3 av Lene Holme Samsøe, strikket i Pickles Baby Merino (utgått).

God søndag til alle som måtte finne på å stikke innom! :)

15 kommentarer:

 1. Så utrolig nusselige knapper! Veldig fine til det klassiske barnemønsteret. og så praktisk med fin fotobakgrunn i nærområdet! Jeg er stadig på jakt etter fine fotobakgrunner, og lekestativ og gamle vegger er en favoritt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg ble veldig glad da jeg oppdaget det lekestativet! Vi har to takterrasser, og jeg hadde helt glemt at det var lekestativ på den ene, samt benker og bord. Nå blir det nok flere utebilder fremover!

   Slett
 2. Så søt liten jakke! Med herlige knapper jeg ikke har sett før… må nok en "tur" innom perlehuset;) Bilder av ferdigplagg inspirerer masse med link til oppskrift f.eks! Gleder meg til å se mer av ferdig strikken din!!

  SvarSlett
 3. Næmmen, Peter Rabbit-knapper! Så søte! Og helt riktig farge på jakken også.

  Kjekt å kunne ta bilder utendørs med blå himmel. (Hos oss krever det undervannskamera for tiden, hehe...)

  SvarSlett
 4. Der ble jakka ferdig ja, kjempefin ble den! Søte knapper! Gleder meg til flere blogginnlegg:)

  SvarSlett
 5. Så fin jakka ble. Leste nedover i bloggen din og ser du har noen av de samme "utfordringer " som jeg har. Koselig at du blogger litt sånn dann og vann.Legger bloggen din inn på lista mi jeg så får jeg med meg når du blogger:)

  SvarSlett
 6. Så søt jakke og søte knapper. Gled deg til guttestrikkeboken, masse inspirerende der.

  SvarSlett
 7. Nydelig jakke. Knappene er super skjønne.

  SvarSlett
 8. Fin jakke :) likte godt strukturen, og søte knapper, da ;)

  SvarSlett
 9. Det var en søt liten jakke! Flott struktur i den. Det enkle er helt klart ofte det beste! Og Petter Kanin knapper da! Herlig!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er fint med struktur! Vurderte Ivanhoe-jakka di først, den er så fin! Men siden den er litt større i størrelsen blir det en annen gang. Kanskje i det samme garnet i oransje :-) Synes dette garnet passer godt til strukturstrikk.

   Slett
 10. Åhh, så mye fint her hos deg! og fine bilder, det liker jeg! Og takk for hyggelig besøk i min blogg for litt siden. Jeg kommer nok igjen ;) God helg!

  SvarSlett

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...