mandag 2. juni 2014

Solst(r)ikkDet er rett og slett ufattelig fint vær for tida, og enda er det bare så vidt blitt juni. Jeg som er oppvokst litt lenger nord slutter nok aldri å være takknemlig og glad for Tigerstadens gode klima. Jeg bor midt i byen, midt i trafikken egentlig, men med takterrasse - og for å feilsitere DumDum Boys litt: I åttende etasje er det ikke mye tett trafikk! I fjor var det knallsommer, men jeg kom meg ikke så mye ut pga dårlig form, og det var mye støy på takterrassen på grunn av gravearbeider i og ved og Akerselva som renner like forbi bygningen vår. Våren i år har formen også vært litt slakk, men hurra - det begynner å komme seg! Og elva begynner å ligne en fredelig idyll (med riktig lukt og riktig farge!). Og jeg har kommet meg ut og opp på taket selv når jeg ikke har orket å gå andre steder.

Her er derfor noen bilder fra mitt strikkested for tiden - og mitt sommergule strikketøy!                                                          Ha en flott juni hvor du enn bor - måtte den bli solfylt!

5 kommentarer:

 1. Så herlig med takterrasse! Her i Sandnes/stavanger har det vært mye fint vær, men til tider kald vind så ikke alle dager er det like varmt som det ser ut til. Men det vokser og gror i den lille hagen vår og er riktig så frodig på terrassen med potter også.
  Nyt finværet!

  SvarSlett
 2. Gult og hvitt, det er sommerfarger det! God å høre at formen er bedre for tiden.

  SvarSlett
 3. Så herlig å ha et sånt sted å strikke. Her har jeg veranda i andre etasje med utsikt rett ut mot bilveien.. Og sol bare mellom 1800 og 2000. Savner østlandet om sommeren ja!
  Skikkelig herlige sommerfarger på strikketøyet ditt og:)

  SvarSlett
 4. Skjønner at du trives oppå der, ja :) Også så herlig gulfarge du strikker med!

  SvarSlett
 5. Så frisk og energisk farge på strikketøyet. Det er til å bil rent glad av! Kjekt at du kan nyte takterrasen i dette nydelige vårværet vi har hatt.

  SvarSlett

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...