mandag 6. april 2015

PåskegodtJada, her på bloggen varer faktisk jula helt til påske, og vel så det! Jeg har irritert meg over juletrærnes stayerevne (se forrige innlegg), men ikke nok til å gjøre noe med det. Så fikk jeg et lite hint (veldig koselig!) om å blogge litt mer, og jeg hadde faktisk også planer om å lage et påskeinnlegg. Som vanlig hos meg tar ting tid, og plutselig er det jammen andre påskedag. Jeg hadde håpet å kunne presentere noe ferdig denne gangen (og det hadde jeg forsåvidt kunnet), men jeg hadde lyst til å vise frem påskegodtet mitt!


Jeg har vært med i votte-along på Uformelt-forumet siden nyttår, og i februar var temaet eventyr. Men etter å ha fullført mitt andre januar-vottepar et godt stykke inn i februar var jeg lei av mønsterstrikk og trengte en pause. Heldigvis fikk vi sjansen igjen nå i april som et slags oppsamlingsheat for alongen. Ett av mønstrene vi kunne velge blant var Heksas godterivotter som Merete Toft aka Monstermønster har laget. Hun oppfordrer til å bruke godterihylla som inspirasjon. Jeg hadde allerede rotet i lageret mitt av Tove-garn og funnet farger som minnet meg om en gammel godterifavoritt fra barndommen: Tusenfryd-drops! Jeg supplerte med orange Pt2 og dermed var påskeegget klart!Fordelen med å vente til april med å strikke disse vottene er at de da kan være med i konkurransen til Vottelauget. Pinneguri har også konkurranse parallellt med denne, men hennes frist er allerede i morgen. Jeg har lagt lista lavt denne påsken på alle områder, også strikking, og andre prosjekter ble prioritert før dette slik at jeg kom litt seint i gang, og med antallet tråder som skal festes på disse vottene kan jeg nok skyte en hvit pinn etter den fristen. Men jeg skal nok klare fristen til Eventyrlige votter som er 14. april (dagen etter bursdagen min og også første sommerdag i følge primstaven - dagen for å legge vottene bort for vinteren, vil jeg håpe og tro!).

Ha en fin 2. påskedag!

10 kommentarer:

 1. De fargene passet godt i påskeegget, det samme gjorde vottene. Skikkelig godteri!

  SvarSlett
 2. Knallfine votter! Du rekker den 14. vet du. Hvis du får det travelt mot slutten, bare gjemmer du trådene inni ;) Tips fra meg, som antar det ikke skal vises bilde av vrengte votter, hihi!
  Selv har jeg et par smarties-votter på gang i tillegg til noen helt enkle Askeladden.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi, det var lurt! Gleder meg til å se Smarties-vottene, og ikke bare deres mystiske bakside!

   Slett
 3. Skikkelig fargeglade tusenfrydvotter! Et påskeegg fylt med garn er vel det beste snadderet til oss strikkeentusiaster ;) Her har påsken gitt mange timer med symaskinen, noe som har vært veldig kjekt. Nå ser jeg frem til å ta frem strikkepinnene igjen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er jo det, mye bedre enn godteri! Timer ved symaskina høres veldig deilig ut! :)

   Slett
 4. Superinspirerende fargevalg! Blir skikkelig i godt humør av disse.

  SvarSlett
 5. Jeg må si som du sa til meg; SÅ fint å se livstegn på bloggen din! :D
  Jeg digger disse fargene - skikkelig gladvotter, og det trenger man jo når vinteren setter inn igjen (om lenge, lenge, håper jeg!)

  SvarSlett
 6. Veldig fine votter du strikker :)

  SvarSlett
 7. Å så herlige!! :) Elsker knallfarger!! Spesielt om våren, blir så glad av det :)

  Kos deg ikveld :)

  SvarSlett

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...